doterra

ALLEEN HET BESTE!


Er zijn heel veel verschillende soorten essentiële oliën op de markt, maar de ene olie is de ander niet. Tijdens mijn zoektocht naar een chemisch vrij leven en een gezonder leven viel mijn keuze voor Doterra.  Hun oliën zijn van topkwaliteit. Puur natuur, zonder slechte toevoegingen. Het allerbeste dat verkrijgbaar is zowel voor mezelf als mijn gezin (ook onze huisdieren).

Doterra heeft het hele proces van zaadje tot aan de verzegeling van de flesjes olie in eigen beheer, zodat ze de hoge kwaliteit die zij willen leveren, kunnen waarborgen. 

puurheid!De kracht van de natuur in een flesje. Dat is wat een essential oil van Doterra in feite is. De schatten van de natuur worden al eeuwenlang gebruikt door de mensheid. Niks nieuws eigenlijk. Maar Doterra maakt het je gemakkelijk door al dat moois heel geconcentreerd in een handig flesjes te stoppen. En alleen het beste van het beste. Puur natuur, dus zonder synthetische toevoegingen. 

Ik wil ook van die olie!


Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je ook van die kleine krachtpatsers uit de natuur in huis halen?
Yes, daar ben ik blij om! En jij straks ook!


Ga naar www.mydoterra.com/joyessoils

Vul al je gegevens in, kies je Starter Kit en betaal je bestelling met creditcard.Wil je liever één of meerdere losse producten bestellen in plaats van een starterskit? Dat kan ook, hoor.
Neem ook dan even contact met me op, dan kan ik je helpen met je bestelling.
Wij zorgen dat je op de juiste manier bestelt en dus de meest voordelige prijs betaalt en we kunnen je ook vertellen hoe je nog meer leuke extraatjes kunt ontvangen. 

Ik twijfel nog…


"Wat als ik het niks vind?”
“Hoe moet ik die olie nou precies gebruiken?”
“Wie helpt me als ik niet meer weet wat ik waarvoor in kan zetten?”
“Stel dat het tegenvalt…”


Ik kan me die twijfel best voorstellen.

Toen ik de oliën eenmaal in huis had, heb ik ze elke dag gebruikt en echt nooit spijt van gehad. Ik dacht eerder, ‘Had ik dat maar eerder gedaan.’

Ik sta voor je klaar waneer je nu of in de toekomst vragen hebt over het gebruik van je oliën.


Neem bij twijfel/vragen gewoon even contact met me op.
Vragen staat vrij