Transformatieve coaching

Transformatief coachen is een unieke benadering van coaching die zich richt op persoonlijke groei en verandering. Het gaat verder dan gewoon het oplossen van problemen en richt zich op het ontdekken van je eigen kracht en potentieel. Dit soort coaching kan een diepgaande impact hebben op je leven, door je te helpen ontdekken wie je echt bent en wat je echt wilt.

Transformatief coachingstraject gaat over het verhogen van bewustzijn en energieverandering bij de cliënt. Het richt zich op de hulpvraag van de client en wat zich hierin aandient. Dit kunnen innerlijk kindstukken zijn, maar ook andere energieën die de authenticiteit van de cliënt in de weg kunnen staan. Het transformeren van deze energieën, bewustwording hiervan en het helen van deze stukken, voelt vaak als een bevrijding bij de cliënt. De cliënt voelt zich hierdoor meer authentiek, meer in zijn kracht staan en weer dichter bij zichzelf. Het is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling, en gaat verder dan het oplossen van problemen.

Therapeutische soundhealing 


Ontdek de helende kracht van geluid en trillingen in een therapeutische sound healing sessie. Alles om ons heen is vibratie, inclusief onze emoties, ziel, geest en lichaam, elk met hun eigen unieke frequentie. Tijdens deze sessie stemmen we af op jouw specifieke behoeften, zodat je kunt ervaren hoe het is om je te laten omarmen door de helende trillingen van frequentiemuziek.

De sessie, inclusief een voorafgaand gesprek, duurt 90 minuten. Je wordt begeleid om dichter bij jezelf te komen, spanningen los te laten, emoties te omarmen en harmonie te ervaren in je lichaam. Ervaar het moment, de kracht van het NU, en stem af op je innerlijke kern.Acupunctuur

Mijn missie


Ik vind dat acupunctuur als volwaardige geneeswijze gezien moet worden en niet als alternatieve geneeswijze. Acupunctuur kan veel betekenen voor mensen met verschillende klachten.

Mijn vrienden of mensen die ik tegen kom zeggen vaak: “O ja, acupunctuur, daar had ik nog niet aan gedacht! Kan dat ook voor dit probleem?” Ja, ja en nog eens ja.

Ik zet mij graag in om acupunctuur bekender te maken, zodat misschien meer mensen aan deze geneeswijze denken als ze ergens last van hebben. Ik ben absoluut niet tegen medicijnen, maar het bestrijdt soms alleen maar de symptomen en helpt niet de oorzaak aan te pakken. Acupunctuur heeft geen bijwerkingen en het stimuleert het lichaam zichzelf te genezen. Wat valt er te verliezen?


Mijn Behandelingen


Mijn behandelingen zijn heel zorgvuldig. Je bent alleen met mij in de behandelruimte en ik blijf bij je tot de behandeling is afgerond.Mijn Expertise


Ik pas verschillende acupunctuur technieken en therapieën toe om jou te verlichten van je symptomen zodat je kwaliteit van het leven beter wordt. Neem contact met mij op voor een gratis consult!


Let's  built wellness rather than treating disease

unsplash